به گزارش سایت خبری نوسازی ناوگان ;

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: ضروریست مسئولان سیستان و بلوچستان در این زمینه جدی تر تصمیم بگیرند و منسجم تر عمل کنند.
وی افزود: باید از نیروهای جوان و دانشگاههای سیستان و بلوچستان به منظور ارائه راهکارهای علمی و برنامه ریزی منسجم برای احیاء و حفظ تالاب بین المللی هامون چه در زمان خشکسالی و چه در زمان ترسالی در کنار متخصصان و مسئولان بهره برد.
عیسی کلانتری بیان کرد: مردم صبور سیستان با توجه به خشکسالی های پی درپی منطقه شرایط بسیار سختی را از نظر معیشتی و امکانات تحمل کرده اند به طوریکه آلودگی هوا، توفان های شن و ماسه، بیکاری کشاورزان، صیادان و دامداران منطقه موجب مهاجرت ساکنان منطقه به سایر مناطق کشور شده بود.
وی از فرهیختگان، دانشگاهیان و مسئولان درخواست کرد تا طرح های مطالعات پراکنده ای را که در منطقه انجام شده را جمع آوری و یک طرح جامع و کاربردی برای اجرا در منطقه و کاهش مشکلات زیست محیطی و معیشتی مردم ارائه کنند.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست دیشب به منظور شرکت در کارگروه احیای تالاب بین المللی هامون، بازدید از منطقه سیستان و پروژه های اجرایی محیط زیست در این منطقه، بررسی روند آبگیری تالاب بین المللی هامون پس از ورود سیلاب و بررسی معضلات و مشکلات زیست محیطی ناشی از گرد و غبار وارد زاهدان شد
وی در ادامه سفر به سیستان و بلوچستان ، امروز در شمال سیستان و بلوچستان حضور دارد.
Let’s block ads! (Why?)